torstai 28. tammikuuta 2016

KV-Paatti teki hyvää

Jo useana vuonna KV-Paatin jäsenet ovat osallistuneet Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniatyön järjestämään Lahja lapselle-keräykseen. Osallistuminen keräykseen oli itsestään selvää myös jouluna 2015. Keräyksen avulla diakonia-avun piirissä olevien perheiden lapsille voidaan antaa yksi toivelahja, jota he kaikkein hartaimmin odottavat. Kaikki lapset eivät suinkaan elä joulunakaan yltäkylläisyydessä vaan pakettipino voi olla olematon tai sitä ei ole ollenkaan. Niin tärkeitä kuin hyödylliset lahjat ovatkin, on ilo olla mukana toteuttamassa lapsen ihan omaa toivetta. Toivetta, joka saa silmät säihkymään, toivetta, joka täyttää salaiset toiveet ja jossa lahjapaperikin on osa suuren salaisuuden raottumista.

KV-Paatti sai hankittavakseen koodinimi Anjan joululahjatoiveen, joka oli pinkki Frozen potkulauta. Ilmeisesti moni muukin lapsi oli Turun alueella toivonut potkulautaa itselleen, sillä mistään kaupasta ei lautaa meinannut löytyä. Onneksi ihan viimeisenä lahjojen toimituspäivänä oli kauppaaan tullut uusi kuorma, saimme lahjan hankittua, vietyä sen paketoitavaksi diakoniakeskukseen ja sieltä edelleen diakoniatyöntekijän avustuksella Anjalle jouluaattona avattavaksi.


Ehkäpä lahja Anjankin luona löytyi kuusen alta.

Vuonna 2015 Lahja lapselle -keräys keräsi vapaaehtoiset yhteen hyvän asian puolesta. Vapaaehtoisia tarvittiin niin lahja-agenteiksi, toiveiden välittäjiksi, lahjojen paketoijiksi, lahjojen kuljettajiksi kuin lahjojen hankkijoiksikin. Lahjatoiveita tuli 1027 lapselta ja vapaaehtoisten ansioista kaikki toiveet saatiin jälleen toteutettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti