lauantai 19. lokakuuta 2013

Let's Share JOTI-JOTA Weekend 18.-20.10.2013

Se on nyt siis alkanut: JOTI-JOTA viikonloppu. Tämän vuoden teema on Let's Share ja tämä maailman suurin kansainvälinen partiotapahtuma totisesti mahdollistaa jakamisen! Osallistu yksin, kaksin tai isommalla partioporukalla. Kaiken tarvittavan informaation onnistuneeseen viikonloppuun vielä näin viime tipassakin löydät Suomen Partiolaisten JOTI-JOTA -sivuilta täältä. WOSMin ylläpitämä JOTI-JOTA osallistujien sisäänkirjautuminen täällä.

Turkulaisilla on mahdollisuus päätä tutustumaan JOTA-56 -tapahtuman puitteissa radioamatööritoimintaan lauantaiaamusta klo 11.000 sunnuntaiaamuun klo 12.00 saakka meripartiolippukunta Auran Tähti Poikien kololle (Kaskenkatu 10, piharakennus).

Yhteyksiä maailmalle otetaan koko tapahtumavuorokauden ajan. Radioaalloilla kansainvälistä partioseikkailua koetaan asematunuksella OH1AS. Mukana on arviolta puoli miljoonaa partiolaista noin 120 maasta ja radioamatööriasemia on mukana lähes 10 000.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, saapua voi milloin tahansa. Lisää tietoa Allan Nurmi OH1FJK, allan.nurmi(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti