torstai 24. huhtikuuta 2014

Pitkän kokousmatkan hyötykäyttö by kv-paatti

Kokoustimme taannoin Kankaanpäässä, josta jäsenemme Asko on kotoisin. Iloiseen retkikuntaamme kuului viisi jaostolaista (Kata, Piisku, Meri, Linda, Lyyli), matka Turusta Kankaanpäähän ketää reilut pari tuntia (ja saman verran muuten takaisin). Tässä kohtaa mainittakoon, että Asko ajelee tuon samaisen retken Auran rannoille useamankin kerran vuodessa kokouksiin. Olemme sopineet, että kerran, pari vuodessa vieraillaan kaukaisemmissakin kolkissa isommalla rytmiryhmällä kokoustamassa.



Muutamia vinkkejä pitkän ajomatkan hyötykäyttöön:

- Keskustelkaa edellisessä kokouksessa kesken jääneitä asioita.

- Puhukaa partion/partiopiirin polttavista aiheista.

- Opiskelkaa piirin lippukunnat reitin varrelle osuneista kunnista ja kaupungeista; piirissä on muuten yhteensä 140 lippukuntaa ettekä varmasti muista kaikkia. Me emme ainakaan muistaneet. Älypuhelin auttaa oikean vastauksen löytämisessä, kun kukaan ei keksi mitään.


- Ottakaa kokousmatka kotimaanmatkailuna ja kurvatkaa katsomaan maalaismarkkinoita, luontokohdetta, nähtävyyttä tai vaikka tuttujen kissanpentuja. Kesällä voi käydä pikaisella uintireissulla. Me pysähdyimme tsekkaamaan sisällissotamuistomerkkiä jossain matkan varrella (tie 44).


- Kuvatkaa reissun varrella olevaa luontoa ja nähtävyyksiä.

- Syökää perillä hyvin, jotta paluumatkakin sujuu iloisesti. Me söimme Kelan kuntoutuskeskuksella, jossa oli tarjolla sunnuntailounas.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti