maanantai 28. huhtikuuta 2014

Roverway 2016 Ranskassa

WAGGGSin ja WOSMin Euroopan alueen vaeltajaspektaakkeli Roverway järjestettiin viimeksi 2012 Suomessa. Seuraava vaeltajien (16-22 -vuotiaat) Roverway järjestetään Azimutissa, Ranskassa. Yli 5000 vaeltajaa ei voi olla väärässä, kutsuvat tätä "kerran elämässä" -kokemukseksi! Ilmoittautumisista leiriläiseksi/työtehtäviin sun muista tullee tietoa myöhemmin myös SP:n sivuille. Sitä ennen voi käydä kurkistelemassa proggiksen etenemistä Roverwayn virallisilla nettisivuilla täällä.

Roverway koostuu polkuosasta ja leiriosasta. Polut ovat useamman päivän teemallisia seikkailuja erilaisissa ympäristöissä, polut kuljetaan kansainvälisissä vartioissa. Leiri kokoaa vaeltajat poluilta yhteen.



Roverwayn järjestelyt ovat jo meneillään ja tällä hetkellä etsitään esimerkiksi (ranskalaisia) vaeltajajohtajia mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan sekä arvioimaan pilottipolkuja kesien 2014 ja 2015 välille.

Tapahtuman mottoa etsittiin 24.4. saakka ja nyt järjestäjillä on läjäpäin ehdotuksia motoiksi ja tehtävänä valita motoista iskevin. Tällaisia sloganeita on nähty aiemmin:

Portugal 2002: People in Motion
Italia 2006: Dare to share
Islanti 2009: Open up!
Suomi 2012: See. feel. follow.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti