lauantai 5. syyskuuta 2009

WOOMAL kaikilla mausteilla, kiitos!

Woomal on Suomen ja Senegalin partiolaisten yhteinen, keväällä 2009 alkanut kumppanuushanke. Woomal edistää kestävää kehitystä Senegalissa organisoimalla ympäristökasvatusta ja järjestämällä mikroluottoja ympäristöllisesti kestäville pienyrittäjyyshankkeille.

Lippukunnat saavat hankkeen myötä konkreettisia välineitä kansainvälisyyskasvatukseen, joten postissa tulleet materiaalit kannattaa ottaa hyötykäyttöön.
Woomal ohjelmavihosta löytyy monipuolisia tehtäviä eri ikäkausille (vihko on tullut postissa, mutta on printattavissa pdf-muodossa myös SP:n sivuilla http://www.partio.fi/!). Sivuilta löytyy myös vinkkejä lippukuntien Woomal-tempauksiin. Hieno Woomal-hihamerkki maksaa 5 Euroa ja sitä voi käyttää, kun osallistuu Woomal-tapahtumiin tai suorittaa Woomal-aktiviteetteja.

Kuluneena kesänä Woomaliin saattoi törmätä mm. HuHu:lla ja Reilalla. Syyskausi on vasta alkanut, joten Woomal-juttuja ehtii hyvin ujuttaa syksyn ohjelmistoon!

L-SP:n kv- ja aatejaosto pystyttää palloteltan lauantaina 12.9. klo 10-17 Turun Yliopistonkadulle Mahdollisuuksien Tori -tapahtumassa. kerromme kiinnostuneille partiotoiminnasta ja yhtenä teemanamme on siellä Woomal http://www.mahdollisuuksientori.fi/

Viikko 39 on virallinen kehitysyhteistyöviikko ja silloin eri puolilla Suomea järjestetään Woomal-teemaista ohjelmaa. Lounais-Suomen Partiopiirissä Woomal -teema on ujutettu jaostomme 26.9. lauantaina järjestämään retkipäivään.

Partiotaitojen SM-kisat Nyota ya Afrika järjestetään Varsinais-Suomessa 3.-4.10. ja kaikille neljälle kilpailusarjalle on luvassa afrikkalaisia seikkailuja. http://www.lsp.partio.fi/kilpailut/nya/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti