maanantai 29. lokakuuta 2012

Suomen Partiolaiset valittiin Vuoden Liikuttajiksi

Suomen Latu palkitsee vuosittain Suomen Liikuttaja -tunnuksella organisaation tai tahon, jonka toiminnalla edistetään merkittävällä tavalla suomalaisten liikkumista. Luonnossa liikkuminen on yksi partiotoiminnan erottamattomia elementtejä, liikunta ja luonto edistävät molemmat niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Tänä vuonna palkinnon sai Suomen Partiolaiset. Kiitos Suomen Latu, osaamme arvostaa tätä!

"Voikohan näin voimakkaan virran ylittää kahlaamalla?"
Näinä aikoina, jolloin sosiaalinen media alkaa olla addiktioioista pahimpia ja aikavarkaista viekkain, on partioliikkeellä suuri työsarka. Luonnossa liikkumisen, yhdessä tekemisen ja tekemällä oppimisen tulee jatkossakin olla niin mahtavia elämyksiä tarjoavaa, että kaiken ikäiset lapset, nuoret ja aikuiset ovat valmiita sulkemaan tietokoneensa, pakkaamaan reppunsa, vetämään saappaat jalkaansa  ja suuntaamaan kohti uusia luontokokemuksia.

Suomen Latu ry:n artikkeli löytyy täältä

1 kommentti:

  1. Viikko sitten sain tietää, että minut on valittu "Kunnon Kuntalaiseksi". Olisikohan tässä jokin yhteys, kun en muuten ole liikuntaseuroissa aktiivinen, mutta lippukunnanjohtajana minut tunnetaan jo vuosien takaa.
    Ennen kuin näin tämän jutun, ajattelin kyllä juuri näin. Partio on se joka saa nuoret pois tietokonepelien äärestä toimintaan.

    VastaaPoista