torstai 2. toukokuuta 2013

RajakivenKiertäjien vaeltajprojekti: Irlantiin 2013!/Rover Scouts travelling abroad

Vaeltajaikäkauden päätökseksi vaeltajaohjelmaan on kirjattu Ulkomaanprojekti. Partionjohtajalehdessä kerrottiin maaliskuussa, että suomalaiset vaeltajat ovat liian kiireisiä toteuttaakseen moisia proggiksia ja toteutuneita hankkeita on ollut vain muutama. Ulkomaanprojektiajatus kuulostaa liian aikaavievältä, vaikka luulisi vaeltajien suhtautuvan moiseen hyppien ja riemuiten.

Lounais-Suomen Partiopiirin lippukunta RajakivenKiertäjät on kasvattanut ilahduttavan reippaita vaeltajia: heinäkuun 2013 lopussa RKK:n vaeltajat matkaavat Irlannin vehreyteen tapaamaan partiolaisia, tutustumaan maan kulttuuriin ja suorittamaan palveluprojektia. Hyvä tytöt! Projektin etenemistä voi seurata vaeltajaryhmän blogista.

Alkaako matkakuume vaivata? 
Apua minkä tahansa partiomatkailuprojektin suunnitteluun voi pyytää L-SP:n kv- ja aatejaostolta. Meillä on monipuolista partiomatkailukokemusta mm. Jamboree-suurleireiltä, partiokodeista, partiotehtäviin liittyvästä kokousmatkailusta jne., mutta ihan muutenkin tiedämme, miten reissuun näppärimmin pääsee ja mistä tietoa saa lisää.

Historiaprojekti Intiassa?

Laita meiliä allekirjoittaneelle vaikkapa osoitteeseen mikaela.savolainen@gmail.com ja kerro, minkä tyyppinen partiomatka on mielessä. Kysymyksesi ohjataan oikealle vastaajalle : )

Vaellusta Kalliovuorilla?
Lisätietoa vaeltajien ulkomaanprojekteista saa myös meilaamalla ulkomaanprojekti@partio.fi

Tiedoksi myös seuraavaa:
SP järjestää ulkomaanprojektikoulutuksen 2.-3.11.2013. Koulutus on tarkoitettu etenkin piirien luottiksille, mutta myös matkaan janoaville vaeltajille. Ilmoittautumis- ja muut lisätiedot ilmoitetaan syksyllä tällä  sivulla ja kurssia mainostetaan myös partiomedioissa.


Suurkaupungin haltuunottoa?
Shortly in English:
The Finnish Rover Scout programme includes the challenge of palnning a scout trip & project abroad. There are many possibilities (Jamborees, World Centres or planning it all from the scratch) and our division of international affairs is happy to help in planning! More info

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti