sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ei Rasismille! -Hanke

"Sinäkin tuollainen, höh, no tuollainen. Erilainen kuin minä. Ja mitä sinä siinä oikein teet, ihan jotain omituista puuhastelet. Puhutkin oudoti ja..."

Partiolaiset ovat osa muuttuvaa yhteiskuntaa, halutessamme me pystymme jokainen omalla toiminnallamme edistämään suvaitsevaisuutta ja kieltäytymään rasismista. Me voimme olla niitä rajojen ylittäjiä, jotka uskaltavat olla itse erilaisia ja ajatella itse. Kansainvälisen partioliikkeen arvomaailmaan rasismi ei kuulu ja positiivisella esimerkillämme voimme oikeasti muuttaa asioita. Mitä rasismi oikeastaan on? ottakaa selvää!

Tiesitkö, että avaruudesta käsin valtioiden rajat eivät erotu? 


Ei Rasismille! -hanke tarjoaa mahdollisuuden asettua puolustamaan ihmisoikeuksia eri tavoin, vaikuttamisväylänä Ei rasismille! on hedelmällinen ja myös Suomen Partiolaiset ottivat osaa Rasisminvastaiseen Viikkoon maaliskuussa 2013. Teeemasivustolta löytyy paljon aiheeseen liittyviä aktiviteettaja ja informaatiota. Rasisminvastainen viikko tulee varmasti myös keväällä 2014, silloin olette jo valmiina!

Vielä ehtii mukaan myös Helsingissä järjestettävään monikulttuurisuuskoulutukseen: täältä löydät tiedot MOD-peruskurssin sisällöstä ja ilmoittautumisesta. Ilmoittaudu 18.9.2013 mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti