maanantai 2. joulukuuta 2013

Adventtiohjelmapoimintoja partioryhmille

Betlehemin Rauhantuli -tapahtumia
Betlehemin Rauhantuli saapuu Suomeen 12.12.2013 ja se saatetaan moniin tilaisuuksiin Lounais-Suomen Partiopiirissä ja muillakin alueilla. Katso Betlehemin Rauhantulen tapahtumakalenterista, mihin Betlehemin Rauhantuli tänä vuonna syttyy tuoman valoa vuoden pimeimpään aikaan ja muistuttamaan rauhan tärkeydestä.

Monet tapahtumista ovat Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia, joten silloin pääsee myös laulamaan!

Ekumeeninen joulu Suomen Turussa
Torstaina 12.12.2013 Turun Tuomiokirkossa järjestettävä, jo 20-vuotias tilaisuus on hyvin vaikuttava. Eri kirkkokuntien yhteinen tilaisuus televisioidaan ja tänä vuonna Humanitäärisen viestin tuo tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tapahtuma on maksuton, mutta ennakkoliput on kuitenkin noudettava ja lisäohjeita löytyy täältä.

Seiminäyttelyt Turussa
Turussa, Maarian Pappilassa on loppiaiseen saakka esillä ainutlaatuinen, taiteilijoiden tekemä ja poikkeuksellisen suuri jouluseimi. Lisäksi esillä on 22.12.2013 saakka yksityishenkilöiden matkamuistoina maailmalta tuomia seimikuvaelmia. Lisätietoja täältä.

Turun Tuomiokirkkoon pystytetään upea, italialainen jättiläisseimikuvaelma. Tähän pääsee tutustumaan päivittäin 13.12.2013 aina loppiaiseen saakka. Lisää tietoa seimestä täällä.

Monen sorttista tapahtumaa löytyy Joulu Suomen Turussa -sivulta täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti