perjantai 28. syyskuuta 2012

Kansainvälistä partiota ilman tullimuodollisuuksia: JOTI & JOTA

JOTI Jamboree On The Internet - JOTA Jamboree On The Air on kansainvälinen partiotapahtuma, joka järjestetään joka vuosi lokakuun 3. viikonloppuna. Tänä vuonna JOTI - JOTA kutsuu partiolaisia 20.-21.10.2012.



Huikea partiotapahtuma Tiedekeskus Heurekassa mahdollistaa muiden maiden partiolaisten "tapaamisen" radioaalloilla, netissä ja videoyhteydellä. Kaikille kiinnostuneille maksuton tapahtuma on täynnä hauskaa seuraa sekä mielenkiintoisia ohjelmapisteitä, hop-on, hop-off -tyyliin tehty tapahtuma mahdollistaa meininkeihin osallistumisen oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Jos matka Heurekaan ei olisi mahdollinen, voi JOTI - JOTA partiotapahtumaan osallistua myös kotikoneelta tai paikallisten radioamatöörien avustuksella!

Tiesitkö, että JOTI-JOTA on maailman suurin vuotuinen partiotapahtuma, arviolta 500 000 partiolaista 120 maasta rakentaa tuolloin ystävyyttä yli rajojen radioaalloilla ja nettiosallistujia arvioidaan olevan noin miljoona. JOTA on järjestetty ensimmäistä kertaa jo 1958. JOTI näki päivänvalon vuonna 1997.


JOTI & JOTA 2012 Viralliset nettisivut Näillä sivuilla tietoa mm. ohjelmasta ja kotikoneelta mukaan liittymisestä
JOTI & JOTA 2012 Naamakirjassa viimeisimmät kuulumiset ja uutiset
JOTI & JOTA 2012 L-SP:n piirilehti Repolaisessa
WOSM järjesti JOTA-JOTI 2012 logokilpailun
Löydä myös Nettipartiolaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti