sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Explorer Belt 2013 hakemuksen ehtii vielä tehdä




EB ei tässä tarkoita sitä linja-autobrändiä, josta Pelle Miljoonakin diggaa, vaan kuukauden pituista Explorer Belt -reissua vaelluksineen. EB on tarkoitettu 16-26 -vuotiaille partiolaisille, kymmenessä päivässä vaelletaan pareittain BENELUX maissa samalla tutustuen maiden kulttuureihin hyvinkin omalaatuisin keinoin. Perus turistireissusta haaveilijat älkää suotta siis vaivautuko! Vaellusosuuden päätteeksi kaikki osallistujat palkitaan suorituksestaan EB-järjestäjien arvioinnin mukaisesti ja tämän jälkeen luvassa on bussireissu pitkin poikin Belgiaa, Luxenburgia & Hollantia.

Explorer Belt -vaelluksia järjestävät monet muutkin maat ja erityisen EB-hengen sanotaan vallitsevan tähän leikkiin uskaltautujien keskuudessa. Vain EB:n kokenut voi ymmärtää, mistä hypetys johtuu. Itsensä likoon laittaminen sekä omien rajojen etsintä yhdistyvät tiimityön hiomiseen ja partioystävyyteen, joka kestää tiukemmankin paikan tullen. Hinta-arvio on n. 1350 Eur ja se sisältää kaiken muun, paitsi kortit kotiin, jäätelöt, tuliaisostokset ja sen sellaiset.

Hakemus pitää saada järjestäjille etanapostilla 15.10.2012 mennessä, joten nyt kipin kapin mielikuvituksellista, vapaamuotoista hakemusta kirjoittamaan. Vain n. 30 henkeä mahtuu mukaan. Infoa hakemuksessa tarvittavista tiedoista löydät täältä.

Ja löytyyhän EB myös Facebookista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti