sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Maailman Partiosäätiö kokoontui Turussa

B-P Fellowship Event eli Maailman Partiosäätiön kokoontuminen 6.-9.9.2012 oli hieno kokemus kaikille järjestäjille. Hyytävä sää ei häirinnyt kansainvälisiä vieraitamme, kun he saapuivat torstaina Get Together -tilaisuuteen Turun Kaupunginkirjaston idylliselle sisäpihalle. Tervetuliaistilaisuudessa vieraille tarjoiltiin Cafe Siriuksen ihastuttavia, pieniä italialaisherkkuja ja partiotrubaduuri Pekka "Zorro" Saarela viihdytti partiolauluilla. Perjantaina vierailla oli ohjelmassa erilaisia ekskursioita ja illalla Turun kaupunki vastaanotti arvovieraat Sibeliusmuseossa, jonka jälkeen vuorossa oli illallainen Hus Lindmans ravintolassa. Lauantain ohjelmaan kuuluivat Varvintorin Camp in the City, johtajuusseminaari sekä illalliset Turun Linnassa.

L-SP:n kv- ja aatejaosto esitteli pisteellään mm. Suomen ja Senegalin partiolaisten yhteistä Woomal 2 -hanketta ja piste herätti suurta kiinnostusta. Kiitosta saimme niin yleisön, arvovieraiden kuin mediankin taholta.

Kuvia Camp in the City -lauantaista ohessa. Tunnelmia voi käydä tsekkaamassa myös SP:n sivuiltaTurun SanomistaIlta-Sanomista (videomatskua!!), Maikkarin sivuilta täältäja täältä sekä YLE:n verkkosivuilta

Tiesitkö, että Turku on kansainvälisessä vertailussa partion huippualuetta - joka kymmenes nuori kuuluu partioon! Turun Sanomien vastaavan päätoimittajan, Kari "Häiskä" Vainion oivan tekstin partioliikkeen merkityksestä nykymaailmassa löydät tästä otsikolla "Arjen arvopohjaa".







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti